Τηλεματικός αυτοματισμός

Η εταιρεία μας, παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία τηλεμετρίας ή τηλεματικού αυτοματισμού.

Οι εφαρμογές υποστηρίζονται εξ’ολοκλήρου από υλικό και λογισμικό κατασκευασμένα στην εταιρεία μας.

Το πεδίο στο οποίο έχομε μεγάλη εμπειρία είναι ο τηλεματικός αυτοματισμός αντλιοστασίων-δεξαμενών. Οι πρώτη μας εφαρμογή τηλεματικού αυτοματισμού έγινε το 2005 σε αντλιοστάσια και δεξαμενές του Δήμου Καλυβών Χανίων (Δήμος Αποκορώνου σήμερα).

  Τα χαρακτηριστικά που κάνουν το σύστημα μας να ξεχωρίζει,  είναι η ευελιξία που μας δίνει η  κάθετη κατασκευή του. Τα λογισμικά και οι controllers είναι δική μας κατασκευής.

Κάθε ελεγκτής (controller) κατασκευάζεται πάνω σε πλακέτα δική μας σχεδίασης και υποστηρίζεται από απλά υλικά εμπορίου. Αυτό μας δίνει την δυνατότητα να προσαρμόσουμε κατασκευαστικά, έναν ελεγκτή πάνω στην ιδιαιτερότητα της εφαρμογής που θα υποστηρίξει.

Πλεονεκτήματα των ελεγκτών μας, είναι η κατασκευή από υλικά εμπορίου, η απλότητα κατασκευής τους, η ευκολία επισκευής αν χρειαστεί, η θωράκιση από ηλεκτρομαγνητικό θόρυβο και φυσικά η απεριόριστη διαθεσιμότητα υλικών στο εμπόριο. H συμπεριφορά κάθε ελεγκτή έχει ενσωματωμένες διορθώσεις ατελειών διαφόρων ελεγκτών του εμπορίου που είχαμε χρησιμοποιήσει παλαιότερα.

Ενας τυπικός ελεγκτής διαθέτει, 32 DI, 8 DO, 8 AI,  4 pulse counter.   

Τα λογισμικά μας τόσο των ελεγκτών όσο και της δυναμικής ιστοσελίδας μας, συγκεντρώνουν την εμπειρία πολλών χρόνων στο ιδιαίτερα απαιτητικό  χώρο της ύδρευσης. Η εμπειρία αυτή έχει ενσωματωθεί στους αλγορίθμους μας κάνοντας την λειτουργία του όλου συστήματος ιδιαίτερα φιλική και λειτουργική.

Μια ολοκληρωμένη εφαρμογή αποτελεί έναν web scada.

Web scada, σημαίνει οτι οι ελεγχόμενες μονάδες παρακολουθούνται ζωντανά στην οθόνη του υπολογιστή μας ή του τηλεφώνου μας από απεριόριστο αριθμό επισκεπτών εφόσον διαθέτουν στοιχεία σύνδεσης. Κάθε επισκέπτης μπορεί, ανάλογα με τις εξουσιοδοτήσεις που έχει, εκτός από την παρακολούθηση, να εντολοδοτεί ή να εκτυπώνει ιστορικά στοιχεία κάθε μονάδας.

Εξουσιοδοτημένοι αριθμοί κινητών τηλεφώνων, μπορούν να επεμβαίνουν με sms στις παραμέτρους κάθε ελεγκτή.

  Το κόστος λειτουργίας ανέρχεται στα 5 ευρώ μηνιαίως. Το κόστος αυτό είναι το κόστος της SIM κάρτας για την σύνδεση του ελεγκτή στο διαδίκτυο. Αυτό φυσικά μπορεί να μηδενιστεί αν η σύνδεση γίνει από σημείο WiFi.

Με την χρήση wifi router με κάρτα SIM, μπορούν να εξυπηρετηθούν πολλές μονάδες από ένα σημείο.

Η εγγύηση λειτουργίας που δίνει η εταιρεία μας είναι πέντε χρόνια.

Πεδίο εφαρμογών

-Γενική φροντίδα αντλιοστασιοδεξαμενών σε 24ωρη βάση. Η υπηρεσία μας αυτή εγγυάται την αδιάλλειπτει λειτουργία κάθε μονάδας αντλιοστασίου – δεξαμενής στην βάση μιας συμφωνημένης ετήσιας αμοιβής -Τηλεματικός  αυτοματισμός Μ2Μ Αντλιοστασιοδεξαμενών ύδρευσης ή αποχέτευσης -Τηλεματική διαχείριση σε Βάνες παντός τύπου -Τηλεματική διαχείριση άρδευσης -Τηλεματικός έλεγχος πηγαδιών. -Εφαρμογές τηλεμετρίας (Στάθμες υγρών, παροχές και όγκοι υγρών, επιφανειακές απορροές, κλπ) -Τηλεματική διαχείριση αυτόνομων αρδευτικών σταθμών τροφοδοτούμενα με φωτοβολταϊκό πάνελ. -Κατασκευή controller σύμφωνα με περιγραφή πελάτη. Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορίας σας.